Vaser Menu Bottom
Cazare Maramures - Pensiuni Maramures

 rezervareonlinetop
Rezervari OnlineRezervari online
Pentru rezervari online va rugam sa transmiteti un email pe adresa noastra cu perioada sederii, nr. de persoane, nr. de camere pe care doriti sa le rezervati si datele dvs. de contact.
Adresa de email este: rezervari@vaser.ro
rezervareonlinetop


 
 
 
RO | EN | HU

Poze Maramures - Poze Pensiunea Vaser

Pozele va prezinta pensiunea noastra cu interiorul (camere, bai, holuri) si exterior (foisorul, terasa si spatiile verzi) de care puteti beneficia. De asemenea, veti vedea o parte din bucatele traditionale pe care vi le putem pregati.

Pe langa acestea, gasiti si poze cu unele din obiectivele turistice din zona pensiunii noastre, printre care: muntii Maramures (cu Varful Pietrosu), poze cu zona Vaser, partia de schi din Maramures, raul Viseul de Sus si alte peisaje pe care le veti descoperi in calatoria prin zona Maramures.

Turism Maramures

Turism Maramures - Vacante in MaramuresPartia de schi in Borsa - MaramuresPartia de schi in Borsa - MaramuresPartia de schi in Borsa - MaramuresPartia de schi in Borsa - MaramuresPartia de schi in Borsa - MaramuresPartia de schi in Borsa - MaramuresMancare Traditionala din MaramuresMancare Traditionala din MaramuresMancare Traditionala din MaramuresSala evenimente in Maramures - la Pensiunea VaserSala evenimente in Maramures - la Pensiunea VaserMancare Traditionala din MaramuresSala evenimente in Maramures - la Pensiunea VaserOrganizarea mese festive maramuresOrganizarea mese festive maramuresOrganizarea mese festive maramuresOrganizarea mese festive maramuresPoze Maramures - Peisaje MaramuresPoze Maramures - Peisaje Maramures
<<  1   2   3   4   5   6  >>