Vaser Menu Bottom
Cazare Maramures - Pensiuni Maramures

 rezervareonlinetop
Rezervari OnlineRezervari online
Pentru rezervari online va rugam sa transmiteti un email pe adresa noastra cu perioada sederii, nr. de persoane, nr. de camere pe care doriti sa le rezervati si datele dvs. de contact.
Adresa de email este: rezervari@vaser.ro
rezervareonlinetop


 
 
 
RO | EN | HU

Localizare Pensiunea Vaser - Viseul de Sus

Pensiunea Vaser este situata in Viseul de Sus judetul Maramures, inconjurata de dealuri muntoase si peisaje specifice zonei.

Pensiunea se afla la:

~   1 Km de Gara CFF ( Mocanita ) - Valea Vaser
~   3 km de Gara CFR - Viseu de Jos
~  15 km de Valea Izei
~  33 km de partia de schi din Complexul Turistic Borsa
~  23 km de orasul Borsa la poalele Varfului Pietrosu
~  10 km de Manastirea din Moisei

Cazare Viseul de SusOrasul Viseu de Sus - judetul Maramures

- este situat în partea de nord-est a judetului Maramures, într-un areal de depresiune intramontana, la poalele de sud-vest ale Muntilor Maramuresului, la o altitudine cuprinsa între 450 m în vatra orasului si 1950 m în Vârful Toroiaga. Cea mai mare parte din teritoriul administrativ al orasului apartine zonei montane si este acoperit de vegetatie forestiera (81,6%), fapt care a influentat viata locuitorilor si a determinat profilul economic al zonei. Localitatea este traversata la est-vest de cursul Vaii Râului de Valea Vaserului, râu care si-au pus amprenta asupra evolutiei turistice a zonei, Valea Vaserului devenind în timp „un brand" al orasului si de Râul Viseu care conflueaza cu Vaserul în partea de sud-vest a orasului.

 Granita estica a teritoriului administrativ este granita de stat cu Ucraina, spre sud are ca vecini orasul Borsa si comunele Moisei si Sacel, spre vest Salistea de Sus, Viseu de Jos si Ruscova, iar spre nord Poienile de sub Munte. Legatura cu Moldova se face prin Pasul Prislop, cu Transilvania prin Pasul Setref, iar cu Baia Mare prin Pasul Gutâi.

Distante rutiere

Viseu de Sus este situat la o distanţă de:


- 125 km de Baia Mare,
- 65 km de Sighet,
- 184 km de Cluj Napoca,
- 100 km de Bistrita